Spatiu birou de inchiriat ultracentral (146mp)

1.445 €/lună (10 €/lună/mp)
  • Cluj-Napoca, Ultracentral
  • ID proprietate: RMX821
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă146 mp camere5 etaje2 / P+2E băi2 tip imobilbirouri actualizat la16.02.2018

Descriere


Spatiul este situat intr-un imobil istoric amplasat ultracentral, la etajul 2, in suprafata de 146 de mp . Apartamentul initial a fost reconfigurat, renovat si transformat intr-un birou modern, compus din 5 incaperi/birouri spatioase si elegante, accesibile independent din holul comun. Mobilierul din prezentare este partial disponibil.

Finisajele sunt de cea mai buna calitate : podea de marmura, zugraveala tip tapet. Dotarile si sistemele de siguranta moderne : incalzire-racire prin sistem electric montat in tavan, videointerfon, sistem de securitate montat, senzor de fum, geamuri termopan, usa metalica, internet preinstalat il transforma intr-un spatiu sigur si util iar instalatie de iluminat in plafon si lateral precum si tabloul de pe perete ii confera o nota de eleganta si modernism.

Amplasarea il recomanda firmelor, cabinetelor de avocatura, etc care doresc proximitatea tribunalului, a institutiilor financiare si comerciale dar si accesul facil, zona fiind prevazuta cu parcari si statii ale mijloacelor de transport in comun.

Se ofera de pe persoana fizica.

Facilităţi


Utilităţi generale
Internet
Dotări imobil
Dotări
Sistem de alarmă
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare