Casă / Vilă cu 14 camere în zona Valea Ariesului

659.000 € (732 €/mp)
  • Campeni, Central
  • ID proprietate: RMX11526
Comision 0% Exclusivitate

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă900 mp suprafaţa construită1100 mp suprafaţa teren9000 mp suprafaţa curte1000 mp camere14 dormitoare12 etajeP+M băi12 anul construcţiei2013 tip imobilcase actualizat la04.04.2018

Descriere


Va propunem spre vanzare o locatie unica, situata la poalele muntilor, unde poti sa te deconectezi de la rutina cotidiana, sa te bucuri de aerul curat si de splendoarea naturii neexplorate.La pachet cu aceste beneficii este faptul ca aceasta proprietate permite viitorilor detinatori sa o personalizeze coform dorintelor!
"Printesa din Carpati" este o proprietate pe Valea Ariesului catre Campeni - Arieseni, la aproximativ 20 km de Turda si la 50 km inainte de Campeni si a fost gandita ca un Complex Turistic si Hotelier de 5 Stele pe o suprafata de 2 ha.
Asezat langa soseaua ce strabate intreaga Tara a Motilor pana la Arieseni si apoi drumul catre Oradea, "Printesa din Carpati" este un colt de rai unde s-a inceput un proiect de investitii gandit astfel:
doua vile - una in faza finisajelor interioare, iar cealalta in faza de constructie.
Pe proprietate exista si o cabana de vanatoare construita si amenajata in stil canadian, din barne rotunde si piatra de granit cu terasa si gradina de vara, inclusiv grill-barbeque.
In curtea acestei mini statiuni, care se desfasoara pe 2 ha exista un ecosistemcreat cu mare atentie si grija, cu multi brazi si molizi canadieni plantai de cca 8-9 ani, cateva terasamente de gradini si livezi cu pomi fructiferi!
Constructiile si tot ce exista aici sunt realizate in mare parte din piatra naturala, lemn de stejar si esente tari, sculptat si chesonat, fier forjat si multe statui si statuete vechi din marmura si piatra naturala!
Hotelul pe structura P+2E+M - cu fundatie de beton armat, elevatii piatra, pereti din piatra, plansee din beton armat, sarpanda din lemn, invelitoarea din sindrila bituminoasa-este compus din:
Parter - 1 living, 2 sali de mese, 1 baie, 1 spalatorie, 2 bucatarii, hol;
Etajul 1 - 4 dormitoare fiecare cu baie proprie si balcon, hol, 1 birou
Etajul 2 - 3 dormitoare cu bai proprii si balcoane, hol de acces
La Mansarda - 3 dormitoare cu bai proprii, 1 balcon plus hol
Cabana P+M - cu fundatie de beton armat, elevatii piatra, pereti din piatra, plansee din beton armat, sarpanda din lemn, invelitoarea din sindrila bituminoasa-este compusa din:
Parter - 1 dormitor, 1 bucatarie, 1 hol cu casa scarii
La Mansarda - 1 dormitor cu semineu pe lemne, 1 terasa.
Domeniul este imprejmuit cu un grad solid facut din piatra si beton, asemeni cetatiilor fortificate de odinioara.
Loc feeric in mijlocul naturii salbatice! O proprietate a carei frumusete o puteti savuradoar fiind in mijlocul ei!
Va asteptam cu drag pentru detalii si vizionari!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare