Pensiunea Izvorul Caprioarei, loc. Apata, jud. Brasov

184.200 € (205 €/mp)
  • Apata
  • ID proprietate: RMX9372
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă900 mp suprafaţa construită1000 mp suprafaţa teren1100 mp camere14 dormitoare11 etajeP+1E+Pod+M băi12 anul construcţiei2008 tip imobilcase actualizat la15.05.2018

Descriere


RE/MAX Central propune spre vanzare un imobil special cu destinatia de pensiune agroturistica situat intr-o zona de exceptie, in mijlocul padurii Bogatii, pe valea Bozomului, denumire preluata de la raul ce poarta acelasi nume, Bozom, care curge chiar prin spatele proprietatii.

Despre cladire: imobilul a fost construit in perioada 2006-2008, din cadre si plansee de beton armat cu pereti integral din caramida cu tencuiala manuala, ferestrele sunt din tamplarie pvc cu geam termopan, pardoseala acoperita cu gresie pe holuri si parter, parchet laminat in camere.

Pensiunea are in componenta zece camere spatioase, fiecare cu baie proprie, zona de living si sala de mese la parter, bucatarie complet mobilata cu iesire separata spre curtea interioara, un apartament cu doua camere pentru personal, zona de receptie, holuri largi, incapatoare. Mobilierul prezentat in imagini este inclus in pretul proprietatii.
Imobilul poate fi folosit si pentru locuinta permanenta sau casa de vacanta daca nu se doreste pastrarea actualei functiuni.

Despre zona turistica Valea Bozom: este amplasata la 36 km de orasul Brasov, din drumul european E60, in directia Sighisoarei, intre localitatile Maierus si Apata la circa 5 km de drumul ce leaga cele doua localitati. In prezent zona numara peste 30 de case de vacanta. Valea Bozomului este recunoscuta pentru turismul de vanatoare aici existand o numeroasa populatie de capriori, ursi, mistreti si chiar rasi. Totodata datorita pozitionarilor exista posibilitatea practicarii a mai multor activitati de recreere, activitati sportive sau turistice. Zona permite practicarea de Montain Bike, circuit offroad cu autoturismul, trasee turistice, etc. In localitatea Apata si in imprejurimi exista mai multe obiective ce pot fi vizitate: Biserica evanghelică, Turn cetate, Peştera "Bârlogul Hoţilor", Lacul Dumbravita, Monumentul Eroilor Români din Primul și Al Doilea Război Mondial, Ruinele Cetăţii de Apa construite între 1342, Aria protejată Pădurea Bogăţii, Incintă fortificată din secolul XV si inca altele.

Pentru mai multe informatii avem deschise catre dumneavoastra liniile telefonice si adresele de e-mail afisate.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aragaz Frigider Scară interioară
Alte spaţii
Curte WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare