Comision 0% Investitie afacere turism, Paltinis

3.285 €/lună (4 €/lună/mp)
  • Paltinis
  • ID proprietate: RMX10465

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă850 mp suprafaţa construită850 mp suprafaţa teren1420 mp camere13 dormitoare10 etajeD+P+2E băi12 anul construcţiei2010 tip imobilcase actualizat la06.11.2017

Descriere


Agentia REMAX Professionals va propune spre vanzare - Pachet afacere in turism, cu multiple utilizari, - Paltinis - la cheie.
Pensiunea Grandor este situata in platoul Valari-Platos, o zona mirifica aflata in imediata proximitate a statiunii de schi PALTINIS - cea mai veche statiune montana din Romania.
Istoria Paltinisului incepe in 1894 cand a fost infiintata de " Societatea Carpatina Ardeleana a Turistiilor - SKV ( Siebenburgischer Karpaten Verein)", sub numele de Hohe Rinne.
Locatia imobilului este situata la 1200m altitudine, in regiunea cu cel mai mare grad de ozon din Romania. LA doar 3 km se afla cel mai nou si modern ansamblu de partii de schi din statiune - ARENA PLATOS.
Imobilul dispune de 10 camere de cazare ( 7 Double Twin, 2 Famili Suite, 1 camera tripla ), un restaurant pentru turistii cazati, club, bar, spatiu de conferinte si recreere, tenis de masa.
Constructia este din 2010-2011 realizata pe cadre de beton, demisol cu pereti din beton, restul compartimentarilor fiind realizata din caramida tip POROTHERM. La exterior, zidurile au termoizolatie. Gemaurile si usile de acces sunt de conceptie germana( SALAMANDER), iar usile de interior - BELLA CASA ITALIA.
Cladirea are o dispunere pe 3 niveluri cu partea de servire a mesei si acces ( primire oaspeti) centrala.
Datorita dispunerii, existentei demisolului optimizat pentru centru fitness sau recreere se preteaza excelent pentru organizarea de tabere sportive sau cantonamente.
De asemenea imobilul poate fi folosit pentru mai multe destinatii, cum ar fi - asezamant rezidential / camin de batrani/ centru de recuperare/ turism medical/ exploatare sportiva. Impartirea spatiilor a fost anume realizata pentru a facilita variante multiple de utilizare.
Camerele sunt generoase, fiecare avand baie proprie si balcon.
Clasa energetica a constructiei este B, ceea ce confera serioase avantaje in exploatare . Imobilul consuma anual 161kWh / mp. an. Ansamblul turistic este dotat cu propria statie de epurare a apelor reziduale statie ce poate bransa pana la 80 de persoane echivalente. Din 2012 pana in prezent unitatea a ocupat unul din locurile de top in preferintele turistilor romani si straini, scorul pe Booking.com este intre 9,1 - 9,3.

Pentru detalii si vizionari va rog sa ma contactati.
Invitam toate agentiile si agentii din piata la colaborare.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent
Dotări imobil
Acoperiș Fitness
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară TV
Alte spaţii
Curte
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare