Spatiu comercial de inchiriat - zona Piata Unirii

5.000 €/lună (40 €/lună/mp)
  • Cluj-Napoca, Ultracentral
  • ID proprietate: RMX14741
Comision 0% Exclusivitate Rezervată

Caracteristici


suprafaţa utilă126.21 mp suprafaţa construită152 mp camere6 etajeParter / D+P+1E băi1 tip imobilspatii-comerciale actualizat la26.06.2018

Descriere


RE/MAX Grup de Lux va propune la inchiriere un spatiu comercial, situat in zona ultracentrala, in Piata Unirii. Acesta este situat la parterul unui imobil cu o arhitectura deosebita, dispune de acces direct din strada, cu o vitrina si o expunere foarte buna.
Zona in care este situat este una foarte traficata atat pietonal cat si cu masina. Momentan, spatiul este compartimentat in 6 incaperi, insa se poate foarte usor reconfigura. Exista posibilitatea unui al doilea acces sedundar direct din culoarul lateral exterior.
Recomandam acest spatiu pentru orice activitate ce implica relatia directa cu clientul - showroom, magazin alimentar sau de imbracaminte/incaltaminte, agentie bancara, farmacie, restaurant, cafenea, salon de infrumusetare, etc. Vis-a-vis de acest spatiu exista o parcare publica, iar statii ale mijloacelor de transport in comun sunt in imediata vecinatate, accesibilitatea in zona este foarte facila.
Astfel de spatii, situate in zona ultracentrala (la km 0 al Clujului) si in caracteristicile date, sunt foarte rar disponibile pe piata, deci constituie o oferta excelenta, ce-si va gasi cu siguranta rapid viitorul chirias!
Disponibilitate incepand cu luna IUNIE 2018.
Inchirierea se face fara comision la chirias!

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Sistem de alarmă
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare