Vila / Pensiune EFORIE SUD

278.000 € (732 €/mp)
  • Eforie Sud, Central
  • ID proprietate: RMX11095
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă380 mp suprafaţa construită375 mp suprafaţa teren600 mp suprafaţa curte410 mp camere12 dormitoare10 etajeP+1E+Pod băi9 anul construcţiei2006 tip imobilcase actualizat la16.05.2018

Descriere


RAFINAMENT SI BUN GUST
RE/MAX Prestige va propune VILA MARGOT, o proprietate deosebita, situata in Eforie Sud, pe strada Carmen Sylva nr. 19 cu acces si din strada Vasile Alecsandri. Situata in centrul unui cartier remarcat prin pensiuni elegante, vecini de calitate, si un deosebit vad pentru inchirieri, vila se afla in imediata apropiere de plaja.
Pensiunea beneficiaza de un teren de 600 m.p, si are un regim de P+1 cu o suprafata construita la sol de 184 m.p., si o suprafata totala de 375 m.p. Constructia este realizata din BCA cu izolatie de polistiren de 100, acoperis de tigla Elpreco, finalizarea si receptia finala avand loc in anul 2006.
Cu un total de 10 dormitoare prietenoase si confortabile, 9 bai, 3 holuri, living si bucatarie spatioase, proprietatea are o compartimentare generoasa si deosebita, dupa cum urmeaza :
PARTER : Hol intrare, living open-space, bucatarie si 4 camere din care 2 cu baie proprie + o baie comuna. Tot la parter, total izolata, se afla camera centralei cu toate dotarile si sistemele de securitate aferente.
ETAJ : 6 dormitoare, fiecare cu baie individuala si balcon propriu, hol luminos si o terasa de 6 mp, cu acces comun din hol.
Livingul si absolut toate camerele sunt complet si de calitate mobilate si beneficiaza de TV si de aer conditionat individual. Ferestrele sunt protejate de obloane PVC care pe langa utilitate confera un farmec deosebit aspectului exterior.
Tocaria intregii constructii este din lemn stratificat cu geam termopan, vila beneficiind de gresie integral si de finisaje si instalatii sanitare de calitate atat functional cat si estetic.
Apa calda permanenta si incalzirea sunt asigurate de o centrala Viessmann de 45 kw pe gaz si de un boiler Lamborghini de 300 l.
CURTEA care ofera posibilitati reale de destindere, cu un foisor pentru servirea mesei si o cabana cu destinatii diverse, se remarca prin bun gust fiind totodata imbogatita de o vegetatie deosebita care pozitioneaza constructia intr-o adevarata insula de verdeata in vecinatatea marii.
Intreaga proprietate este protejata de un sistem de alarma cu monitorizare Wi-Fi.
Pensiunea se vinde in totalitate mobilata si utilata si prezinta avantajul unei afaceri la cheie, cu notorietate si cu clienti deja existenti ca urmare a serviciilor de calitate oferite. In plus, prezinta si avantajul unui spatiu individual de locuit pentru proprietari, cu dotari si cu conditii de calitate.
O proprietate deosebita prin farmec si eleganta, dar si prin randament investitional.
Daca doriti sa regasiti intr-un singur loc aceste lucruri, si daca doriti ca acest loc sa fie la 300 de metri de malul marii, VILA MARGOT vi le poate indeplini.
Proprietatea se vinde cu comision 0 % pentru cumparatori, dar si cu alte facilitati, inclusiv posibilitati si solutii de finantare.
CADOU : Asigurarea property all-risk pentru un an de zile de la data achizitionarii.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Scară interioară Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Curte Debara Grădină
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare