Pensiune 830 mp, teren 1800 mp, Bran-Predelut

295.000 € (355 €/mp)
  • Bran
  • ID proprietate: RMX14392

Caracteristici


suprafaţa utilă830 mp suprafaţa construită960 mp suprafaţa teren1800 mp camere12 etajeD+P+2E băi12 anul construcţiei2008 tip imobilcase actualizat la07.08.2018

Descriere


Bun venit!
Va prezint in cele ce urmeaza o pensiune ideala pentru dezvoltarea unei afaceri complete, respectiv, cazare, restaurant, activitati in aer liber.
Imobilul dispune de o suprafata generoasa de 960 mp desfasurati si 830 mp utili, desfasurati astfel:
Demisol: Hol, camera centralei, doua incaperi gandite sa functioneze ca SPA, grupuri sanitare
Parter: Restaurant, bucatarie, grupuri sanitare
Etaj: 6 camere cu baie si iesire spre trasa proprie
Etaj 2: 6 camere cu baie si iesire spre terasa proprie
Pensiunea se bucura de o suprafata a terenului de 1800 mp si ofera noilor proprietari oportunitatea de a finisa constructia dupa gusturile proprii, de mentionat insa ca proprietatea dispune de foarte multe avantaje si are un potential imens de dezvoltare datorita urmatorilor factori:
1. Pret de vanzare: 463 Euro/mp, lasand loc pentru un buget generos in vederea finisarii constructiei
2. Panorama superba catre castelul Bran si catre comuna Bran, verdele nesfârșit, dealurile cu turme de oi, aerul tare de munte, liniștea spartă doar de sunetul talăngilor și al păsărilor creaza dependență, garantand reintoarcerea turistilor si recomandarile acestora.
3. Suprafata mare a terenului, ideala pentru ridicarea unei alte constructii sau pentru realizarea unor sali de evenimente, locatia fiind rupta din tablouri, în care fiecare petic de pământ pare așezat cu grijă, la locul lui, de o mână pricepută.
4. Suprafata generoasa a camerelor, media acestora fiind de aproximativ 30 mp, lucru care permite, in urma renovarilor, catalogarea pensiunii la 5 margarete.
Va stau la disponizitie pentru informatii suplimentare.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Curte Grădină
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare