Vila renovata-modernizata, curte -Piata Victoriei-bulevard

9.000 €/lună (19 €/lună/mp)
  • Bucuresti, P-ta Victoriei
  • ID proprietate: RMX11463

Caracteristici


suprafaţa utilă471 mp suprafaţa construită609 mp suprafaţa teren297 mp suprafaţa curte140 mp camere11 dormitoare6 etaje1S+P+1E+M băi4 anul construcţiei1900 tip imobilcase actualizat la23.05.2018

Descriere


RE/MAX Properties va aduce in atentie, spre vinzare si/sau inchiriere, o vila-unicat, prin arhitectura si pozitie, amplasata in zona Piata Victoriei, cu vedere la bulevard, imobil modernizat, consolidat si restaurat in anul 2015, adus la standarde de functionalitate conforme cu statutul unei cladiri reprezentative, pentru activitati comerciale, clinici medicale, birouri dar si pentru rezidenta. Proprietatea este completata de curtea proprie (cu o suprafata libera de 140 mp.), pavata cu marmura, curte in care pot fi parcate autoturisme (pe linga locurile de parcare din frontul proprietatii).
Cladirea, care pastreaza arhitectura specific-eleganta a sfirsitului de secol XIX, este dispusa intr-un regim de inaltime D+P+E+M si masoara o suprafata utila totala de 471mp./609 mp. construiti, insumind 11 incinte (camere "open space", birouri private, camere pentru servere, bucatarie, patru grupuri sanitare si zone de depozitare, dependinte-anexe). Demisolul beneficiaza de acces dublu, amenajat special pentru activitati economice iar mansarda este functionala independent fata de restul cladirii.
Imobilul este dotat cu centrala termica proprie, aparate de aer conditionat, timplarie exterioara PVC cu geam termopan, sistem de supraveghere video, videointerfon, acces securizat, elegant si functional finisat si echipat.
Datorita pozitiei speciale, intr-o zona imobiliara care nu are nevoie de alte prezentari, implicit datorita accesului rapid catre Piata Victoriei, Piata Dorobanti, Bulevardul Aviatorilor si la doar 2 minute la pas de statia de metrou Victoriei, datorita dimensiunilor impresionante si a impartirii speciale, proprietatea este cu predilectie pretabila pentru activitati comerciale, Ambasade, Case de Avocatura/Notariat, clinici medicale, gradinite/after school si catre orice tip de activitate "office", nivelul chiriei lunare fiind de 9000 eur/luna.
Vila a facut subiectul unui amplu proces de modernizare-renovare-consolidare-restaurare (se pot pune la dispozitie documente din istoricul imobilului, autorizatii de recladire, etc...), finalizat in cursul anului 2015, urmind ca viitorii proprietari/chiriasi sa-si poata incepe activitatea imediat.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aer condiționat Scară interioară Sistem de alarmă
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Debara Pivniță WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare