Casă / Vilă cu 11 camere în zona Oncea

260.000 € (582 €/mp)
  • Oradea, Oncea
  • ID proprietate: RMX11399
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă446.88 mp suprafaţa construită562.83 mp suprafaţa teren1000 mp camere11 dormitoare6 etaje1S+D+P+1E+Pod băi4 anul construcţiei2010 tip imobilcase actualizat la18.05.2018

Descriere


Oportunitate deosebita in Oradea!
Pozitionata strategic intr-o zona rezidentiala din cartierul Oncea, aceasta vila superba finalizata in 2010 si aflata in reprezentarea la RE/MAX Joy Oradea, beneficiaza de un amplasament ideal pentru rezidenta unei familii ce isi doreste un standard de viata de calitate si aer curat.
Construit in anul 2010 imobilul este unic prin arhitectura speciala, oferind un aspect deosebit si lumina naturala in absolut toate incaperile.
Dispune de un teren inconjurator generos, de 1000mp, unde au loc cu usurinta doua masini, o piscina sau pur si simplu o frumoasa gradina cu arbori de jur imprejur.
Aceasta vila emana farmec si personalitate. Livingul spatios cu semineu si ferestre foarte mari este legat de o frumoasa bucatarie complet echipata cu zona de luat masa, de o furmoasa si mare terasa cu orientare spre sud si conduce catre 6 dormitoare mari, cu geamuri ample care permit luminii naturale sa patrunda din abundenta pentru a crea o ambianta placuta. Cele 4 bai sunt amenajate cu mult stil si rafinament,si se dispune de o zona de dressing aferent, iar zona matrimoniala este inteligent separata de restul dormitoarelor. Atat subsolul, parterul si etajul sunt finisate si au toate dotarile necesare (parchet, travertin, gresie si piatra naturala). Trecerea de la subsol la etaj se poate face atat pe scarile frumos amplasate in design-ul arhitectural al casei cat si cu liftul.
Incalzirea este in totalitate in pardosea si sunt 4 surse de incalzire proprie: centrala pe gaz, semineu, centrala pe lemne si energie solara.
Va invitam la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Fitness Piscină exterioară
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Debara Grădină Irigații Lift Pivniță Saună
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare