Giurgiu, Vila de vanzare, 11 camere, curte 3000 mp

1.249.777 € (2.306 €/mp)
  • Varlaam
  • ID proprietate: RMX13989
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă542 mp suprafaţa construită691 mp suprafaţa teren3850 mp camere11 dormitoare9 etaje1S+P+1E+M băi6 anul construcţiei2009 tip imobilcase actualizat la21.07.2018

Descriere


In mijlocul unei oaze de liniste si aer proaspat de padure, este disponibila de vanzare o vila pentru o familie numeroasa sau pentru implementarea unei idei de afaceri. Regimul de inaltime al imobilului este de tipul Subsol+Parter+Etaj+Mansarda, constituit din 11 camere in total.
Vila este compartimentata astfel: la subsol este camera tehnica si o camera de serviciu, parterul dispune de living, bucatarie, 2 camere, 2 bai si un spatiu de depozitare; etajul cuprinde 1 apartament matrimonial format din 2 camere, baie, dressing si terasa, precum si de alte 4 dormitoare, 2 balcoane si 2 bai ; iar mansarda dispune de 2 camere, baie, jacuzzi si un spatiu deschis de peste 150 mp, amenajat ca biblioteca si spatiu de destindere.
Vila este amplasata pe un teren de 3850 mp, alaturi de vila este construita o anexa denumita casa de protocol, care dispune de 3 camere, baie si bucatarie. Spatiul exterior al casei este intregit de un foisor mare din lemn si de o piscina cu sistem de incalzire, ceea ce permite folosirea sa circa 6 luni/an. Aerul proaspat este generat de 300 de pomi fructiferi prezenti pe suprafata terenului.
In zona este un targ de legumicultori, la doar 5 minute se afla Lacul Varlaam unde se poate pescui, in apropiere se afla cel mai prestigios club de echitatie din Romania (Regatul Cailor), iar la 10 km distanta se afla Parcul Natural Comana. Distanta fata de Bucuresti este de 18 de km, aproximativ 25 de minute cu masina.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon Piscină exterioară
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară Șemineu Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Curte Debara Grădină Irigații Pivniță WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare