Casa ultracentrala ideala pentru birouri,centre medicale,bussiness

302.000 € (915 €/mp)
  • Oradea, Ultracentral
  • ID proprietate: RMX12875
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă330 mp suprafaţa construită350 mp suprafaţa teren336 mp camere10 etaje1S+P+1E+Pod băi3 anul construcţiei1941 tip imobilcase actualizat la13.07.2018

Descriere


RE/MAX Family, va propune spre vanzare, exclusiv, cu comision 0% pt.cumparator:
O bijuterie arhitecturala intr-un stil specific perioadei interbelice, situata in zona untracentrala, in Parcul Traian nr.6, langa str. Republicii, Tribunalul Bihor, Scoala Oltea Doamna, Muzeul Ady Endre.
Imobilul este construit din caramida, avand suprafata utila de 330 mp, compartimentat in 2 apartamente si un subsol spatios.
Deja de la intrare suntem intampinati de 2 coloane de marmura, urmate de scara interioara cu balustrada de fier forjat, care subliniaza impozanta cladirii.
Apartamentul de la parter este compus din 4 camere, 1 baie, cu acces spre curtea interioara. Acest apartament a fost renovat recent, avand momentan destinatie de spatiu de birouri.
La etaj este un apartament cu 6 camere spatioase avand tavan inalt la 4,20 m si ferestre luminoase, 2 bai, 2 balcoane, 1 bucatarie, si camara, hol.
Amplasarea proprietatii , fiind lipita de cladirea BNR ,asigura vad comercial pt.birouri, cabinete, sau poate reprezenta o locuinta ideala pt.pretentiosi.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Scară interioară
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Curte comună Debara Pivniță WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare