Proprietate deosebita : VILA (D+P+M) + CASA

240.000 € (736 €/mp)
  • Constanta, Km 4-5
  • ID proprietate: RMX11194
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă326 mp suprafaţa construită326 mp suprafaţa teren510 mp camere10 dormitoare8 etaje1S+P+1E+M băi4 anul construcţiei2012 tip imobilcase actualizat la28.04.2018

Descriere


MODERNISM, RAFINAMENT, CONFORT
RE/MAX Prestige va propune, in reprezentare exclusiva, o proprietate deosebita, remarcabila prin modernismul si totodata rafinamentul arhitecturii, dotari si confort la standarde maxime. O oportunitate ideala pentru doua familii sau pentru o familie cu doua generatii care doresc sa locuiasca impreuna, beneficiind totodata de intimitatea propriei locuinte.
Situata pe strada Pandurului la numarul 107, intr-o zona cu amenajare stradala deosebita, proprietatea are un teren de 510 m.p., pe care se gasesc: o vila D+P+M cu o suprafata construita la sol de 128 m.p si o suprafata totala de 326 m.p., si o casa cu o suprafata de 85 m.p.
Finalizata in 2012, vila este compusa din 3 camere, living, bucatarie, 2 bai, si 3 debarale beneficiind totodata de 2 terase, cate una pentru fiecare nivel.
Realmente deosebit, punctul forte al vilei il constituie livingul open space. Cu o suprafata extrem de generoasa, acesta are inaltimea intregii vile, cu vizibilitate si de la holul comun al mansardei. Corp comun cu bucataria deschisa, livingul beneficiaza de finisaje de o calitate deosebita : parchet de lemn masiv, gresie de generatie moderna, si placaje de piatra naturala. Elementul central il constituie un semineu care incalzeste, la propriu si la figurat, atmosfera vilei. Tot la parter se afla un dormitor cu dresing individual, doua debarale si o baie remarcabila de asemenea prin calitatea finisajelor.
De un farmec diferit, scara interioara conduce la mansarda compusa dintr-un hol comun cu vizibilitate in, si din living, doua dormitoare cu acces la terasa, o debara si o baie. La fel ca intreaga vila, si mansarda se caracterizeaza prin modernism,farmec si calitatea finisajelor.
Vila beneficiaza si de un subsol la care accesul se face din living printr-o platforma-lift, subsol spatios, la care se gasesc o camera de control a intregii aparaturi, dar si o incapere-crama de relaxare cu absolut toate elementele necesare pentru petrecerea de momente placute, toate de un pitoresc deosebit.
Vila are un sistem de incalzire care are ca element central semineul, caldura precum si apa calda permanenta fiind asigurate de doua centrale termice, Saunier Duval de 28 kw si EdilKamih de 34 kw.
Intreaga vila este supravegheata printr-un sistem de alarma cu monitorizare video.
Cea de a doua casa, cu doua intrari separate, are o suprafata totala de 85 de m.p., fiind compusa din 5 camere , 2 bucatarii si doua bai, beneficiind in totalitate de finisaje de calitate (parchet, gresie, faianta, instalatii sanitare) atat funcional cat si estetic.
Avand un aer cochet, curtea comuna se remarca prin vegetatie, prin liniste si prin farmec, beneficiind totodata de un foisor de 24 m.p. Tot in curte, cu acces direct din strada, se afla un garaj cu porti batante cu actionare pe telecomanda.
Proprietatea se vinde in totalitate mobilata si echipata.
Comision 0%, facilitati si solutii de finantare pentru cumparatori.
CADOU : Asigurarea facultativa all-risk.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară Șemineu Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Curte Debara Lift Pivniță
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare