Vilă cu dubla destinatie: rezidential si comercial

225.000 € (934 €/mp)
  • Oradea, Calea Aradului
  • ID proprietate: RMX11645
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă241 mp suprafaţa construită322 mp suprafaţa teren755 mp suprafaţa curte590 mp camere10 dormitoare3 etajeP+Pod+M băi3 anul construcţiei2010 tip imobilcase actualizat la05.07.2018

Descriere


Proprietatea este construita pe un teren de 755 mp, dovedindu-si utilitatea si calitatile de-a lungul timpului si a fost proiectata cu dubla destinatie: rezidentiala si comerciala.

Amplasarea vilei in teren a fost astfel gandita incat curtea ramasa libera sa poata oferi o suprafata generoasa pentru petrecerea timpului liber alaturi de familie si de prieteni si ofera suficient spatiu de joaca pentru copii, barbeque si totodata pentru animalele de companie.
Perimetrul rezidential, amenajat la mansarda, asigura confortul prin cele 4 camere (inclusiv livingul de peste 40 mp), 2 bai, 1 bucatarie open space in curs de amenajare si 1 debara. Semineul din living confera acestei incaperi un accentuat sentiment de “camin”, de “acasa”.
Perimetrul comercial este amenajat la parter, cu acces separat, direct din strada, si este compus din 4 birouri, 1 arhiva, 1 chicineta si 1 baie iar compartimentarea confera versatiliate in ce priveste viitoarea destinatie de business pe care cumparatorul va dori sa o confere acestui spatiu.

La toate cele de mai sus, se adauga cele 8 locuri de parcare de la limita proprietatii plus inca 2 locuri in curte.

Proprietatea este bine conectata la toate zonele de interes social, comercial, cultural si de divertisment ale orasului Oradea.

Va invit la vizionare:
https://www.youtube.com/watch?v=byCEd7BzqZ0

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Piscină exterioară
Dotări
Scară interioară Șemineu
Alte spaţii
Curte Debara
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare