EXCLUSIVITATE! Vanzare vila deosebita in Borhanci

480.000 € (954 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Borhanci
  • ID proprietate: RMX8182
Comision 0% Exclusivitate

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă503 mp suprafaţa construită603 mp suprafaţa teren1000 mp camere10 dormitoare8 etajeD+P+1E+M băi7 anul construcţiei2007 tip imobilcase actualizat la19.02.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!
RE/MAX Grup de Lux ofera la vanzare in cartierul Borhanci, o vila deosebita in regim de inaltime D+ P+E+M, cu suprafata utila de 503 mp si teren aferent de 1000 mp. Casa este situata intr-o zona frumoasa si aerisita, are linii arhitecturale clasice si o compartimentare bine gandita si functionala, iar curtea si gradina sunt amenajate profesionist.
Partiul este alcatuit astfel : la parter zona accesului principal, cu zona de zi in relatie deschisa - bucataria si locul pentru luat masa, livingul care are iesire pe o terasa generoasa, un dormitor luminos, un birou, 2 bai spatioase si casa scarii; la etaj: 4 dormitoare spatioase, cel matrimonial are baia proprie, iar celelalte doua sunt deservite de o alta baie, un dressing, 2 terase si casa scarii; la mansarda: un hol de repartitie, 3 dormitoare, 2 bai, 1 bucatarie si 2 terase. La demisol exista 2 garaje auto, o sauna, camera centralei termice, o baie, o camera pentru depozitare la rece si casa scarii care duce la primul nivel. Dispunerea spatiala, cu orientare est-sud-vest ofera spatiului luminozitate si confort interior deosebit.
Finisajul atat la interior cat si la exterior confera spatiului expresivitate si unitate stilistica. Spatiul exterior cu gradina ambientala foarte ingrijita, da plus valoare intregului ansamblu.
Vila a fost conceputa in asa fel incat sa poata gazdui o familie in toate fazele vietii sale. Fie ca aceasta este deja formata, fie este in crestere, incaperile sunt suficiente pentru a asigura confortul mai multor generatii in acelasi timp.
Va astep cu mare drag la o vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă CATV Curent Gaz Internet
Dotări imobil
Acoperiș Spații agrement Uscătorie
Dotări
Scară interioară Sistem de alarmă
Alte spaţii
Grădină
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare