Pensiune turistica in statiunea balneo-climaterica Moneasa

149.000 € (414 €/mp)
  • Moneasa
  • ID proprietate: RMX10204
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă360 mp suprafaţa construită381.85 mp suprafaţa teren238 mp camere10 dormitoare10 etajeP băi10 anul construcţiei2004 tip imobilcase actualizat la15.02.2018

Descriere


RE/MAX Gold va propune spre vanzare, COMISION 0%, pensiune turistica situata in statiunea balneo-climaterica Moneasa. Pensiunea este dispusa ; S+P+E+M pe o suprafata de 238 mp teren, avand o suprafata utila de 360 mp si suprafata totala de 381.85 mp, oferind parcare proprie pentru 5 masini.
Pensiunea este situata la poalele Masivului Codru-Moma, la o altitudine de 280 m si la o distanta de 110 km de Arad si 20 km de orasul Sebis.
Locatia a fost construita si finisata in totalitate la inceputul anului 2004 cu materiale de cea mai buna calitate, foarte spatioasa si bine compartimentata.
Pensiune dispune de 10 camere spatioase si luminoase, fiecare cu baie proprie , cu cabina de dus si geamuri pentru aerisire. Majoritatea camerelor ofera o vedere panoramica la vaile din jur.
Pensiunea detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare desfasurarii unei activitati de succes in domeniul turistic!
Alaturi de factori naturali de tratament statiunea Moneasa dispune de instalatii pentru bai calde cu apa minerala in cazi si bazine, kinetoterapie, gimnastica medicala, instalatii de elecro si fizioterapie, masaj, impachetari cu parafina, bazine cu apa mezotermala in aer liber, solarii pentru aerohelioterapie. La aceasta mai contribuie si aerul placut ozonat al parcului din jurul statiunii si a padurilor din apropiere.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase
Alte spaţii
Curte
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare