Investitie! Garsoniera utilata si mobilata de lux, Rapsodiei, Zorilor

57.500 € (2.500 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Zorilor
  • ID proprietate: RMX15867

Caracteristici


suprafaţa utilă22 mp suprafaţa construită28 mp camere1 dormitoare1 etajeParter / P+4E băi1 anul construcţiei1980 tip imobilapartamente actualizat la23.07.2018

Descriere


RE/MAX Concept va propune spre vanzare o garsoniera de 23 mp, in cartierul Zorilor, pe strada Rapsodiei, ideala pentru investitie. fiind situata in imediata apropiere de Universitatea de Medicina si Farmacie, Profi, Spitalul Clinic de Recuperare, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca sau Facultatea de Arhitectura. Accesul este unul foarte facil spre statia de autobus sau taxi, magazine, banci etc.
Garoniera a fost renovata in totalitate in 2017, cu finisaje si mobilier utlramodern si se vinde la "cheie". Toate electrocasnicele sunt noi: TV LG Led, Masina de spalat rufe, Plita electrica, Cuptor cu microunde. Usa de la intrarea in apartament este prevazuta cu cod de securitate si amprenta digitala.
Exista posibilitatea construirii unui balcon in suprafata de 5 mp, pentru care exista autorizatie de construire.
Oferta este una ideala pentru investitie, fiind intr-o zona in care cererea este una mare pentru inchiriere, in acest moment valoarea chiriei actuale poate asigura un randament de 7% anual.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Frigider Mașină de spălat rufe TV
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare