Garsoniera "romantica" la 2 pasi de km 0 al Clujului, aur curat pt investitori!

38.000 € (1.520 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Ultracentral
  • ID proprietate: RMX3125
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă25 mp camere1 dormitoare1 etaje1 / P+1E+Pod băi1 tip imobilapartamente actualizat la22.09.2017

Descriere


Esti student, ai copii care se apropie de varsta studentiei sau vrei pur si simplu sa iti investesti banii intr-un apartament dupa care sa se "dea in vant" studentii si tinerii, in general? Atunci garsoniera pe care ti-o prezint este varianta ideala pt tine!
Desi nu foarte mare, garsoniera in suprafata de 25 mp este foarte cocheta si extrem de atractiv pozitionata. Fereastra larga si inalta da spre stradutele pietruite, pietonale din preajma stazii Universitatii, unde vara se desfasoara spectacole si festivaluri medievale si numeroase acte artistice. Tavanul inalt de 4 m permite amplasarea unui pat suspendat, ceea ce ar spori suprafata utila efectiva. Chiar la intrarea in apartament te intampina o chicineta in care incape strictul necesar pentru o bucatarie functionala (inclusiv centrala termica), iar de aici se intra in baia cu cabina de dus si, la stanga, in camera spatioasa si luminoasa.
Una peste alta, o locatie perfecta pentru tinerii care vor sa fie la un pas de toate atractiile diurne si nocturne ale urbei noastre cosmopolite!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Aragaz
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare