Investitie! Locatie excelenta! Apartament cu 1 cam de vânzare 38mp

77.000 € (2.026 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Ultracentral
  • ID proprietate: RMX10668
Comision 0% Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă38 mp suprafaţa construită45 mp camere1 dormitoare1 etajeParter / P+1E băi1 anul construcţiei1950 tip imobilapartamente actualizat la04.12.2017

Descriere


RE/MAX Grup de Lux va ofera spre vanzare un apartament cochet intr-o zona mult dorita atat pentru investitori cat si pentru cei care vor o locuinta in centru pentru studenti. Zona este ultracentrala, la 2 minute de UMF. Aceasta achizitie este una sigura avand in vedere locatia si istoria chiriei perceputa in ultimii ani, fiind de minim 450€ cu un potential de 600€. Apartamentul se vinde mobilat si utilat, avand si un loc de gradina, oferind o oaza de liniste in mijlocul orasului. Apartamentul a fost renovat, inclusiv au fost schimbate toate instalatiile sanitare atat si cele electrice. Apartamentul este compartimentat astfel, un spatiu de primire, bucatarie cu loc de luat masa, hol, dormitor si o baie.
Pentru o investitie cu o chirie sigura intodeauna este nevoie de 3 lucruri si anume: Locatie! Locatie! Locatie! pe care noi o avem cu aceasta achizitie.
Va stau la dispozitie cu orice alte intrebari si va astept cu drag la o vizionare.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare