Investitie - De vânzare apartament 40 mp in zona centrala

69.500 € (1.738 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Central
  • ID proprietate: RMX11014
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă40 mp suprafaţa construită55 mp camere1 dormitoare1 etaje2 / P+3E băi1 anul construcţiei1930 tip imobilapartamente actualizat la26.03.2018

Descriere


RE/MAX Grup de Lux va propune in exclusivitate cu comision 0% la cumparare, un apartament deosebit, intr-o zona centrala. Imobilul de vanzare este la etajul 2, are o suprafata utila de 40mp, fiind o constructie solida si bine conceputa. Imobilul dateaza din perioada interbelica, fiind compartimentat astfel: hol de primire , bucatarie spatioasa cu camara, baie, dormitor cu iesire spre o terasa cu o priveliste catre curtea cocheta a Facultatii de Litere. Finisajele sunt clasice lasand imaginatia noului proprietar de a moderniza imobilul. Situat intr-o zona de case foarte linistita a centrului, acest apartament este ideal pentru adolescentul la facultate care cauta o locuinta departe de zgomotul centrului dar care sa aiba facilitatile oferite de centru sau chiar pentru investitie.
Plusul acestui apartament este recompartimentarea acestuia intr-un apartament cu 2 camere, inlocuind bucataria spatioasa cu un dormitor, iar bucataria devenind parte din living.

Va stau la dispozitie pentru orice alte detalii si programari pentru vizionare, va astept cu drag.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare