Apartament cu 1 camera lux, Observatorului, Zorilor, UMF

390 €/lună (9 €/lună/mp)
  • Cluj-Napoca, Zorilor
  • ID proprietate: RMX10064

Caracteristici


suprafaţa utilă43 mp suprafaţa construită55 mp camere1 dormitoare1 etaje5 / P+6E băi1 anul construcţiei2011 tip imobilapartamente actualizat la02.04.2018

Descriere


RE/MAX Concept va propune spre inchiriere un apartament spectaculos cu o camera, in cartierul Zorilor, pe strada Observatorului, cu o panorama superba asupra orasului Cluj-Napoca.
Fiind la prima inchiriere, beneficiaza de finisaje si dotari de lux si se inchiriaza complet mobilat si utilat, cu toate electrocasnicele noi: Cuptor electric, Frigider, Masina de spalat. Televizorul este de ultima generatie, UHD 4K, cu diagonala de 125 cm, iar in pretul chiriei intra abonamentul TV si internet de mare viteza. Apartamentul, situat la etajul 5 din 6, are 43 mp utili si este decomandat: un hol, o camera, o bucatarie, o baie, un dressing si o terasa.
Usa de la intrarea in apartament este prevazuta cu cod de securitate si amprenta digitala (digital door lock - keyless entry), iar intrarea in imobil se face cu cod de siguranta.
Locatia acestui imobil este una deosebita, apartamentul fiind amplasat in imediata aproapiere de Universitatea de Medicina si Farmacie, Spitalul Clinic de Recuperare, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca sau Facultatea de Arhitectura, de statii de autobus sau taxi, magazine, banci etc.

Puncte forte: dotari lux, panorama, keyless entry apartament, abonament TV si internet, TV 4K, prima inchiriere, posibilitate parcare subterana. Apartamentul se remarca prin eleganta, finisaje si mobilier de lux, fiind amplasat intr-un imobil nou, iar datorita acestor caracteristici, oferta este una exclusivista pe piata clujeana pe acest segment.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe TV
Alte spaţii
Debara Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare