Inchiriere spatiu industrial in Ghimbav

3.510 €/lună (3 €/lună/mp) + 19% TVA
  • Ghimbav, IAR
  • ID proprietate: RMX14840

Caracteristici


suprafaţa utilă1300 mp suprafaţa teren1440 mp camere4 etajeParter / P băi2 anul construcţiei2003 tip imobilspatii-industriale actualizat la18.06.2018

Descriere


RE/MAX Central va propune spre inchiriere o hala industriala cu suprafata de 1300 mp, situata in incinta unei platforme industriale in imediata apropiere a viitorului aeroport din Ghimbav.
Proprietatea este una bine construita care permite atat depozitarea unor produse cat si productia acestora, iar inaltimea variaza de la 4,2 ml pana la 6ml.
Avand in vedere ca hala are si un spatiu pentru birouri, respectiv vestiar, loc de luat masa si bai, aceasta permite desfasurarea activitatii fara a necesita modificari, in plus exista si posibilitatea de compartimentare a spatiului de aici.
Hala dispune de urmatoarele imbunatatiri: geamuri din termopan, 2 centrale termice, sistem alarma, curent trifazic, pod rulant de 3.2 tone, 2 porti industriale de acces, astfel se poate foarte bine optimiza activitatea de depozitare/ productie.
Imobilul este dotat cu 2 centrale termice pe gaz si panouri radiante, astfel se poate incalzi pe diferite zone si la diferite temperaturi zona de productie/ depozitare a halei. Birourile sunt dispuse pe 2 nivele, pe o suprafata de 80 mp.
In exteriorul constructiei exista o platforma betonata foarte utila pentru incarcare/ descarcare si locuri de parcare.
Accesul pe platforma este facil - chiar din drumul principal.
* Exista posibilitatea de a inchiria o suprafata mai mica.

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare