Imobil birouri de vanzare - investitie cu randament peste 8%

750.000 € (612 €/mp) + 19% TVA
  • Cluj-Napoca, Dambul Rotund
  • ID proprietate: RMX170
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă1225 mp camere20 etajeDemisol+Parter+1 / D+P+2E băi7 anul construcţiei2006 tip imobilbirouri actualizat la27.10.2017

Descriere


Imobilul situat pe artera principala ce asigura accesul rapid catre centru si spre iesirea din municipiul Cluj-Napoca spre Zalau, cu un aspect exterior ce-l face usor de reperat, este unul dintre cele mai reprezentative din zona aceasta. Arhitectura moderna a birourilor, cu ferestre generoase cu orientare sudica, permite iluminarea naturala interioara si o vedere panoramica.

Finisajele interioare sunt durabile, estetice si usor de intretinut. Cladirea este dotata cu tehnologie moderna asigurand o optimizare a costurilor de intretinere si un nivel cat mai inalt de confort. Finisajele exterioare ca: granit, lemn ignifug, placaje Prodema, Alucobond, etc confera un aer modern si deosebit imobilului.

Imobilul are acces facil spre oras, fiind situat in imediata apropiere de statiile mijloacelor de transport in comun. Totodata, imobilul beneficiaza si de apropierea fata de institutiile bancare (in zona fiind peste 4 agentii bancare), gara, autogara, restaurante, hoteluri, magazine de prezentare, reprezentante de firme, etc.

Un atu in plus pentru orice viitor proprietar/chirias este curtea interioara foarte spatioasa, amenajata cu 30 de locuri de parcare si spatii verzi.

Posibilitatea de extindere cu inca 2200mp a cladirii este un avantaj major pentru clientii care doresc sa investeasca suplimentar.

In prezent cladirea functioneaza pentru 3 companii chiriase, contractele de inchiriere cu acestea putand fi preluate de viitorul proprietar iar valoarea chiriei actuale poate asigura un randament de peste 8% anual.

Intermedierea se face fara comision pentru cumparator iar pentru agentiile colaboaratoare se ofera comision.

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare