De vanzare complex turistic Fortul Doftanei, Bradet jud Brasov

1.390.000 € (1.264 €/mp)
  • Sacele, Bradet
  • ID proprietate: RMX9110
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă1100 mp suprafaţa construită1300 mp suprafaţa teren3500 mp camere30 etajeParter+1+Mansarda / P+1E băi14 anul construcţiei2008 tip imobilspatii-comerciale actualizat la21.10.2017

Descriere


RE/MAX Central propune la vanzare o proprietate speciala, complex turistic Fortul Doftanei, situata intr-o zona foarte linistita, la poalele muntilor, la marginea padurii in zona Bradet aproape de Dn1 A, drumul ce uneste Brasovul cu localitatea Cheia.
Proprietatea este una complexa iar pe terenul de 3500 mp sunt construite sase case de vacanta, un restaurant, casuta pentru receptie si inca alte cateva dependinte. Fortul Doftanei este introdus in circuitul turistic inca din 2008 atunci cand s-au finalizat si constructiile si beneficiaza in prezent de multi clienti fideli. Fiecare casa are in componenta trei dormitoare, living, dinning, bucatarie separata si cate doua bai; suprafata utila este de aproximativ 120 mp dispusi pe parter si etaj in cote aproximativ egale. Sunt sase astfel de case, independente, toate avand aceiasi configuratie, numar de camere, nivel de finisaje si dotari. Restaurantul complexului dispune de minim 80 de locuri, bucatarie complet mobilata si utilata conform standardelor si normativelor in vigoare, terasa exterioara cu zona de gratar, barbeque si protap. Spatiile exterioare sunt largi, luminoase, fiecare casa beneficiaza de o terasa exterioara inconjurata de zona verde, gazon, gard viu si vegetatie ornamentala. Complexul se vinde cu toate dotarile si autorizatiile existente, iar viitorul utilizator poate duce mai departe renumele sau in functie de activitatea fiecaruia se poate transforma si in zona de case de vacanta independente, centru medical si tratamente sau chiar locuinte individuale.
Exista flexibilitate in ceea ce priveste modalitatea de achizitie.
Pentru mai multe informatii si eventuale vizionari ne gasiti la numerele de telefon si adresele de e-mail afisate.

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare