Cladire de birouri de vanzare/inchiriat în zona Garii

5.000 €/lună (4 €/lună/mp) + 19% TVA
  • Cluj-Napoca, Gara
  • ID proprietate: RMX5420

Caracteristici


suprafaţa utilă1400 mp suprafaţa construită1680 mp camere18 etajeDemisol+Parter+1 / 1S+D+P+1E băi10 anul construcţiei2016 tip imobilbirouri actualizat la11.06.2018

Descriere


RE/MAX Best propune spre vanzare o cladire de birouri situata in zona Garii. Proprietatea are o suprafafata de 1038 mp utili (fara a include demisolul).
Cladirea este proaspat renovata si dispune de cablare (fibra optica) pentru internet, plus camera tehnica pentru server, un lift de persoane, plus inca un lift de marfa cu acces in demisol.
Sistemul de incalzire este compus din doua centrale care deservesc cele doua corpuri de cladire si in plus este izolata cu poliestiren pe exterior.
La interior este finisata cu materiale de inalta calitate, gresie pe jos in zonele comune si mocheta in camere.
Spatiile interioare sunt compartimentate in 18 camere si 10 bai, 3 terase, dintre care una foarte generoasa in suprafata de aproximativ 30 mp. Destinatia imobilului in cartea funciara va fi de cladire de birouri in curs de autorizare( documentatia depusa la primarie).
Proprietatea este situata pe strada Maramuresului si dispune de un numar de 10 parcari cu elevatoare moderne( in numar de 5 ori 2).
Curtea este in suprafata de 100mp.
Proprietatea este situata intr-o zona foarte usor accesibila atat cu masina cat si cu mijloace de transport in comun.
Proprietatea este inchiriata in totalitate si se incaseaza 5500 euro/luna plus TVA, reperezentand o investitie foarte interesanta.

Facilităţi


Utilităţi generale
Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Sistem de alarmă
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare