Dacă eşti antreprenor în căutarea unei idei de afaceri

Dacă eşti antreprenor

în căutarea unei idei de afaceri

Îţi oferim o alternativă la business-ul tău şi îţi punem la dispoziţie o afacere profitabilă şi cu cerere în piaţă. Îţi punem la dispoziţie toate uneltele necesare pentru a funcţiona din prima zi: educaţie pentru tine şi oamenii tăi, un brand ce îţi va genera clienţi, un soft care te ajută să gestionezi optim întreaga afacere, marketing comun, o reţea de colaboratori numărul 1 în lume pe domeniul său; totul aplicat prin sisteme şi proceduri testate.

Vrei să-ţi construieşti

un business de succes?

Discută cu un consultant RE/MAX
Ţărnaru Raul

"Mi-am dorit asocierea cu un brand de renume pe piaţa imobiliară, iar RE/MAX este singurul care se bazează pe educaţie şi cu ajutorul căruia pot contribui la schimbarea imaginii agentului imobiliar din Sibiu şi implicit din ţară."

Ţărnaru Raul

RE/MAX Xux - Sibiu 

Dacă activezi deja în domeniul imobiliar

Dacă activezi deja

în domeniul imobiliar

Îţi putem upgrada afacerea astfel încât să nu ai costuri cu angajaţii, leasing-uri de maşini şi costuri enorme de promovare. Îţi punem la dispoziţie cel mai performant sistem de gestionare a proprietăţilor, o bază de date exclusivistă, te consiliem în managementul acestei afaceri şi îţi luăm de pe cap grija educării şi motivării personalului. Îţi punem la dispoziţie avantajele brandului nr. 1 la nivel mondial pe domeniul imobiliar şi a reţelei extinse în peste 100 de ţări.

Vrei să-ţi transformi

business-ul?

Discută cu un consultant RE/MAX
Beatrice Cioflica

"Am ales trecerea la un alt nivel în domeniul serviciilor imobiliare prin implementarea unui sistem profesionist de lucru ce aduce beneficii maxime clienţilor. Din acest punct de vedere, RE/MAX mi s-a părut cea mai firească alegere."

Beatrice Cioflica

RE/MAX Gold - Arad

10 beneficii imbatabile

cu RE/MAX
  • Network – Creşte-ţi afacerea şi fă schimb de experienţă într-o reţea de peste 100.000 profesionişti. Beneficiezi de o bază comună de date, putere de negociere şi colaborare.
  • Marketing & PR – Generează business din activităţile de marketing utilizate în întreaga Europă. Promovare eficientă, campanie marketing, best practice.
  • Training – Educaţie de vârf şi profesionalizare pentru a deveni expertul imobiliar numărul 1 pentru clienţii tăi.
  • Evenimente – Creare de relaţii, cele mai bune practici, educaţie, fun.
  • IT – Acces la unelte şi resurse IT puternice, un sistem CRM performant,website şi suport.
  • Sistem de vânzări – Standarde ridicate care te ajută să le oferi clienţilor cele mai bune servicii, listare exclusivă, sistem asociere, comision 0%.
  • Suport – Abilităţi de leadership şi dezvoltare pentru a crea o fundaţie solidă pentru afacerea ta, coaching, management, juridic, marketing, IT, know-how.
  • Brand – În ziua în care te alături RE/MAX, întreaga lume îţi va cunoaşte numele. Câştigi reputaţie şi renume.
  • Remuneraţii – Independenţă, sistem de motivare agenţi, optimizare costuri.
  • Cod etic – Reputaţie, imagine, sistem neconflictual, arbitraj.
7000
birouri în lume
110000
agenţi în lume
20
birouri în România
170
agenţi în România