Apartament 3 camere. 2 bai, sauna, Poiana Brasov

150.000 € (1.667 €/mp)
  • Poiana Brasov
  • ID proprietate: RMX5088

Caracteristici


suprafaţa utilă90 mp camere3 dormitoare2 etaje1 / P+5E băi2 anul construcţiei2012 tip imobilapartamente actualizat la30.07.2017

Descriere


Bine ati venit! In vacanta!
Daca sunteti in cautarea apartamentului perfect de 3 camere, atunci puteti sa va relaxati, tocmai l-ati gasit! Acum relaxati-va, faceti-va comozi si dati-mi voie sa va prezint viitoarea dumneavoastra locuinta de vacanta!
Aveti in fata dumneavoastra cel mai frumos apartament de 3 camere din Poiana Brasov, compus din 3 camere si o suprafata utila de 90 mp.
Imobilul este dispus pe o structura decomandata si este compus din 2 dormitoare, living-bucatarie, sauna, 2 grupuri sanitare, 1 terasa mare cu vedere spre varful Postavarul si un balcon cochet cu vedere spre padure care se intinde pana la orizont.
In cadrul complexului exista administrator permanent care va sta la dispozitie pentru orice problema sau intrebare, accesul in cadrul proiectului se face prin intermediul firmei de paza care are program permanent la intrarea in ansamblu si care verifica datele de identificare ale tuturor persoanelor care intra pe poarta proiectului.
Urcand in partea superioara a apartamentului intalnim zona de relaxare care este complet separata de restul apartamentului, sauna este o minunatie, acesta este anexata dormitorului matrimonial care dispune de grup sanitar propriu si balcon.
Apartamentul dispune de loc de parcare.
Disponibil pentru suma de 150.000 Euro.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Fitness Piscină exterioară Piscină interioară Spa Spații agrement Videointerfon
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară Șemineu TV
Alte spaţii
Grădină Irigații Lift Saună WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare