Apartament cu 3 camere - mobilat, utilat - imobil nou, Dorobanti

1.200 €/lună (11 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Dorobanti
  • ID proprietate: RMX912

Caracteristici


suprafaţa utilă110 mp suprafaţa construită130 mp camere3 dormitoare2 etaje4 / 2S+D+P+5E+6R băi2 anul construcţiei2008 tip imobilapartamente actualizat la21.07.2017

Descriere


Va prezentam spre inchiriere un apartament mobilat si complet echipat, cu 3 camere, situat la etajul 4 al unui imobil cu 5 niveluri, de constructie recenta, amplasat in imediata vecinatate a Pietei Dorobanti, intr-o locatie exclusivista.
Apartamentul, luminos si bine impartit, masoara o suprafata de 122 mp, incluzind cele doua balcoane ce ofera vedere dinspre ambele fatade ale cladirii, toate camerele avind comunicare cu cite unul dintre acestea.
Din holul de intrare, apartamentul pune la dispozitie un living spatios, impartit in doua zone : de zi si/sau de luat masa, elegant mobilat, o bucatarie inchisa, complet utilata si mobilata, doua dormitoare, luminoase si confortabile, dotate cu dressinguri, doua bai echipate si mobilate la standare inalte de calitate. Incalzirea este asigurata de centrala termica proprie iar racirea, pe timp de vara, de un sistem centralizat de frig, independent. Apartamentul detine un loc de parcare si o boxa intr-unul dintre cele doua subsoluri ale cladirii, dotata cu lift, sistem de monitorizare si acces asigurat prin interfon, cladire ce beneficiaza si de serviciul de paza permanenta.
Imaginea de ansamblu a acestei proprietati moderne si spatioase, situata intr-o zona linistita si totusi bine conectata la pulsul Capitalei, avantaje date si de o zona imobiliara ce aproape ca nu mai are nevoie de prezentari, facilitatile complete si confortul pe care le ofera, o recomanda tuturor celor care au stil de viata modern.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare